Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat: «No són els resultats que esperàvem, però la notícia és que hi ha majoria progressista»

30525

El candidat de MÉS per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha assumit que els resultats de la formació ecosobiranista a les eleccions del 26 de maig «no són els que esperàvem» tot i que ha subratllat que la gran notícia és que «hi ha una majoria progressista» a Balears.

«En aquestes eleccions hem notat el cansament de la ciutadania i assumim que aquests no són els resultats que esperàvem, encara que seguim sent la tercera força política de les Balears i la gran notícia és que hi ha una majoria progressista a les principals institucions de les Illes», ha expressat Ensenyat davant els simpatitzants que s'han congregat a Can Alcover per fer el seguiment electoral.

En aquest sentit, ha assegurat que la majoria dels partits d'esquerres al Parlament autonòmic significa «continuar treballant per a la gent i posar a les persones en el centre» de la vida política per cohesionar la feina iniciada durant la legislatura.

«Tenim reptes com l'habitatge, l'ocupació o l'economia que afrontarem com sabem fer nosaltres, amb ganes, il·lusió, força i amb les mans obertes», ha declarat.

L'enhorabona a Armengol
D'altra banda, Ensenyat ha felicitat la líder del PSIB, Francina Armengol, per la seva «gran victòria» en els comicis municipals, insulars i autonòmics. «Els resultats donen peu perquè torni a haver un govern progressista a la majoria d'institucions de les Balears», ha insistit.

Bel Busquets
Per la seva banda, la candidata de MÉS per Mallorca al Consell, Bel Busquets, ha destacat que la formació ecosobiranista «continua sent» la tercera força política de l'Illa.

A més, ha avançat que el partit «continuarà en molts consistoris de Mallorca».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.