Setmanari d'informació local - 138 anys

GOB: «Toca reclamar l'inici d'un nou cicle on l'esquerra ha de respondre per a la majoria social»

30533

Aquest dilluns hem pogut saber com respira el Grup d'Ornitologia Balear (GOB), una de les organitzacions civils més grans de les Balears, després de les eleccions d'aquest passat diumenge. El president, Amadeu Corbera, ha apuntat que «com a activistes, antifeixistes, feministes i ecologistes», estan contents que els partits «racistes i negacionistes del canvi climàtic» no governin a les principals institucions.

Per la seva banda, la portaveu, Margalida Ramis, ha indicat que «ara toca reclamar l'inici d'un nou cicle, sense excuses, on l'esquerra política ha de respondre amb polítiques per a la majoria social: polítiques ecologistes valentes i en permanent diàleg amb els moviments socials», en la línia de la Llei de Canvi Climàtic o la de Residus de la legislatura passada.

«Des d'avui mateix, començam a treballar per fer possible aquestes polítiques, que es concretin amb un Pacte pel Territori i la Transició Ecològica socialment justa i ecològicament sobirana, unes polítiques que trenquin amb les dinàmiques del passat i situïn Mallorca en una nova agenda política de sostenibilitat i sobirania ecològica», ha assenyalat Corbera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.