Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol diu que no té decidit amb quins partits pactarà tot i que parlarà «amb tota l'esquerra»

30557

La presidenta en funcions a les Balears, Francina Armengol, ha sostengut aquest dimarts que encara no té decidit amb quins partits pactarà per a la investidura, tot i que ha incidit que parlarà «amb tots els partits que tenguin un projecte d'esquerres».

En una entrevista al programa de ràdio 'Al Dia' d'IB3, Armengol ha expressat en diverses ocasions que l'enfocament del seu partit a l'hora de crear govern seran els projectes concrets, més que la investidura en si. «Tendrem en compte la realitat de l'arc parlamentari que ha resultat de les passades eleccions autonòmiques», ha declarat la presidenta electa.

Després de ser demanada per si planteja un Govern amb MÉS i Podem, la presidenta ha insistit que «és molt aviat encara» i que encara no s'han assegut a parlar, tot i que és conscient que l'hemicicle de les Balears té «32 escons d'esquerra».

Armengol ha explicat que encara que sí ha parlat amb tots els líders d'altres formacions a hores d'ara no s'han establert reunions encara. «Som molt sincera, encara no ho tinc decidit ni sé tampoc si hi haurà consellers independents o no».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.