Setmanari d'informació local - 138 anys

Pepi González dimiteix i no prendrà possessió de l'acta de regidora a Lloseta

30581

«Després d'uns dies d'introspecció, anàlisi i autocrítica vos vull traslladar una sèrie de conclusions que m'han duit a la determinació de dimitir com a regidora i no prendre possessió de l'acta en aquesta nova legislatura». Així ho ha anunciat Pepi González, dels Socialistes Independents a Lloseta.

Segons explica González, tot i ser el partit que ha perdut manco vots a Lloseta (a excepció del PSOE) aquesta pèrdua de vots també ha suposat perdre un regidor, «molt enfora dels nostres objectius previstos».

A més, ha volgut remarcar que han intentat fer «una feina molt seriosa des de l'oposició. Hem fet propostes, hem estat vigilants, hem estat presents a tots els actes i activitats del poble i hem creat actes propis. Tot i que hem fet aquest esforç és evident que no hem aconseguit transmetre a la gent que teníem capacitat de governar».

«Com a candidata i cap visible crec que soc la màxima responsable d'aquests resultats i per això em sent obligada a fer una passa a un costat. Vull deixar molt clar que res de tota aquesta darrera etapa hagués pogut ésser sense la feina i el suport incondicional dels membres de SI, per a qui mai tendré prou mostres d'agraïment i afecte», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.