Setmanari d'informació local - 138 anys

Els trens dièsel de la sèrie 61 fan la darrera ruta

30625

Els trens dièsel de la sèrie 61, que el 22 de juny de 1995 varen començar el seu servei comercial, han realitzat aquest dijous la seva darrera circulació oficial. Segons ha informat l'Associació d'Amics del Ferrocarril, es tracta de les primeres unitats equipades amb megafonia i amb la nova imatge del TIB amb els colors vermell i groc.

L'electrificació parcial de les línies del Servei Ferroviari de Mallorca (SFM) al febrer de 2002 varen suposar la paralització de la meitat de la flota d'aquests trens. Finalment, varen ser comprats per la 'Chemins de Fer' de la Provence per a, una vegada condicionats, puguin circular per les seves vies.

La resta de trens en actiu, nou dobles i dos triples, el 2015 varen ser sotmesos a un canvi d'imatge exterior, així com a una reparació per a deixar-los en condicions òptimes i garantir el seu servei. La finalització de l'electrificació de la xarxa ferroviària de SFM a la fi de 2018 fa que aquest dijous hagi tengut lloc la darrera circulació d'aquestes unitats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.