Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP de Felanitx dóna per tancades les negociacions amb El Pi i assumeix que «seguirem a l'oposició»

30855
Catalina Soler ha assegurat aquest dissabte que donen per tancades les negociacions amb El Pi.

La presidenta i regidora electa pel Partit Popular de Felanitx, Catalina Soler, ha donat aquest dissabte per tancades les negociacions amb El Pi i ha anunciat que «seguirem aquesta legislatura a l'oposició». D'aquesta manera, assumeix que «ja no hi ha possibilitat de pacte» perquè el que han fet des de l'esquerra de Felanitx (PSOE, Bloc, El Pi) «és jugar políticament al triler».

Catalina Soler ha assegurat que el seu partit ha respectat totes les peticions d'El Pi per a la negociació; «oferint-los fins als quatre anys de la batlia però han optat per seguir un altre camí». «De reeditar-se el mateix pacte que l'actual, exigim que es posi a fer feina d'una vegada», ha destacat la presidenta popular felanitxera.

«Esperem que no passin els dies i segueixin amb el seu 'triler' per discutir entre ells de cadires i càrrecs i assumeixin la seva responsabilitat de govern» ha afegit Catalina Soler que ha recalcat, davant els mitjans, que «nosaltres seguirem fent feina per Felanitx en positiu i des de la responsabilitat i la moderació».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.