Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB trenca les negociacions a Formentera per la «falta d'altura de mires» de Gent per Formentera

30949

El PSIB ha trencat aquest dimarts a la nit les negociacions amb Gent per Formentera (GxF) després de rebre l'oferta de la formació insularista de governar un dels quatre anys de la pròxima legislatura que arrenca el proper dissabte 15 de juny.

En un comunicat de premsa, el secretari general del PSIB a Formentera, Rafa Ramírez, ha criticat la «falta d'altura de mires del seu soci natural de govern» i ha assegurat que «no seria just acceptar uns termes que no es corresponen amb la realitat sorgida de les urnes».

Ramírez basa les seves acusacions en la realitat esdevenguda el 2015 en altres institucions com el Consell de Mallorca, l'Ajuntament de Palma o el Consell de Menorca, on la representació a Presidència va estar repartida. Per això, considera «una irresponsabilitat política i una manca de generositat al poble de Formentera» l'oferta de la candidatura liderada per Alejandra Ferrer.

A més, des del PSIB apunten a altres problemes, com «desajustos i discrepàncies en l'estructura orgànica del Consell» que reconeixen que «s'haguessin resolt sense problemes, treballant com toca».

Ramírez ha conclòs recordant que, en el seu acord per a concórrer en coalició al Parlament, «no s'establia el repartiment del temps, i la prova és que ara des de GxF estaven disposats a negociar la representativitat a la Cambra».

Davant d'aquestes declaracions, des de Gent per Formentera han volgut transmetre un missatge de «tranquil·litat i confiança mentre durin les converses per aconseguir un govern estable i de progrés».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.