Setmanari d'informació local - 138 anys

PSIB i MÉS per Inca acorden un full de ruta per al govern dels pròxims quatre anys

31011

El PSIB i MÉS per Inca han acordat aquest dijous un full de ruta per al govern municipal dels pròxims quatre anys, la qual se centra en un «un canvi de rumb en la gestió municipal» i l'obertura «d'un camí a una dinàmica positiva en tots els sectors de la ciutat», entre altres qüestions.

Segons han informat el PSOE d'Inca, totes dues formacions consideren oportú «donar continuïtat als projectes iniciats en l'anterior legislatura i continuar apostant pel progrés econòmic i social de la societat inquera».

«És per això que ens comprometem amb un govern municipal eficient i estable que dugui a terme polítiques actives a favor de la ciutadania inquera, el desenvolupament de l'economia local i l'establiment d'un model de ciutat dinàmica, cívica i acollidora. Amb aquest objecte, signam un acord de governabilitat fonamentat en cinc aquests programàtics», han assenyalat.

En concret, aquest full de ruta recull qüestions relacionades amb «un govern centrat en les persones i els seus drets socials, una administració moderna i eficient, una ciutat habitable i sostenible, així com pròspera i atractiva per al negoci i amb una societat dinàmica i participativa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.