Setmanari d'informació local - 138 anys

PSOE i Ara Maó tanquen el pacte la nit abans de la constitució de l'Ajuntament

31063
El PSOE i Ara Maó han arribat a un pacte de governabilitat. | PSIB-PSOE

El PSOE i Ara Maó han tancat la nit d'aquest divendres el pacte de govern per als pròxims quatre anys, poques hores abans de la constitució de l'Ajuntament de Maó.

L'acord estableix que els socialistes es queden amb l'alcaldia durant els quatre anys. Héctor Pons serà d'aquesta manera batle del municipi i també s'encarregarà de les qüestions relacionades amb el port.

El PSOE gestionarà també la tinença de batlia de Drets i Serveis a les persones, que inclourà Serveis Socials i Persones Majors, Habitatge, Salut, Formació, Ocupació i Esports, així com la tinença d'alcaldia de Ciutat, que inclourà Urbanisme, Obra Pública, Activitats i Micro Ciutat.

Finalment, els socialistes s'encarregaran també de la tinença de batlia d'Hisenda, Serveis Generals i Recursos Humans, que inclourà, a més, Noves Tecnologies i Transparència, i de la tinença d'alcaldia d'Economia i Dinamització, que inclourà Comerç, Turisme, Fires, Mercats, Escorxador municipal i Festes.

Per part seva, Ara Maó portarà la tinença d'alcaldia de Medi Ambient, que inclou Medi Ambient, Mobilitat i Parcs i Jardins, així com la tinença d'alcaldia de Cultura i Drets Democràtics, que inclou Cultura, Educació, Joventut, Cooperació, Igualtat, Atenció Comunitària i Política Lingüística. També s'encarregarà de Recursos, que inclou Aigua, Residus, Neteja i Energia.

«Entenem que els ciutadans han apostat per un govern d'esquerres configurat per aquestes dues formacions, amb un nou equilibri i amb la cohesió i lleialtat que l'han caracteritzat», han assegurat les dues formacions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.