Setmanari d'informació local - 138 anys

PSIB, Podem i MÉS arriben a un preacord de governabilitat

31193

Les negociacions entre PSIB, MÉS i Unides Podem han acabat aquest dijous de matinada tancant un preacord de governabilitat, hores abans que es constitueixi el Parlament a les 10.00 hores.

Segons han explicat des del PSIB, mitjançant aquest preacord, al qual es va arribar al voltant de les 02.00 hores, Podem tendrà la Conselleria d'Agricultura i Pesca i la Conselleria de Transició energètica, Innovació, Comerç i Indústria. MÉS per Mallorca tendrà la de Medi Ambient i la de Serveis Socials, a més del senador autonòmic.

Així mateix, totes dues formacions comptaran amb una Secretaria autonòmica. La de MÉS tendrà les àrees de Recerca i Universitat i la de Podem la de Qualitat democràtica, Transparència i Participació. Des de MÉS, han explicat que aquesta proposta contempla un organigrama amb 11 conselleries i encara està pendent de concretar en alguns punts.

A més, segons l'acord, Vicenç Thomàs (PSIB) ocuparà la presidència del Parlament, Podem una vicepresidència i Joanaina Campomar serà secretària de la Mesa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.