Setmanari d'informació local - 138 anys

Vox a les Balears rebenta i Jorge Campos destitueix tots els membres del Comitè Executiu

31361

Pocs mesos li ha durat la nova jugueta a Jorge Campos. Avesat a fer i desfer al seu gust quan ell i la seva dona eren els únics membres del 'Circulo Balear', ara li ve de nou haver de compartir direcció amb altres persones.

Segons fonts internes de la sucursal balear de Vox, existeix un gran malestar i un fort qüestionament de la militància de Vox cap a Jorge Campos (molts militants consideren que «resta més del que suma») i cap al secretari general, Sergio Rodríguez, a qui se li critica, a banda d'acumular càrrecs públics, que no respecta els acords presos ni accepta les crítiques.

Davant les crítiques, la reacció de Jorge Campos ha estat tan previsible com extrema: destituir en bloc al Comitè Executiu 'Regional'.

Entre els destituïts hi ha les persones més rellevants del partit d'extrema dreta: la diputada Malena Contestí, l'empresari Juan Nigorra i el metge Antonio Salvá.

Alguns dels destituïts han posat en dubte que Campos tengui capacitat legal per a liquidar a tot el Comitè Executiu... Però Campos, enfollit del tot i Rodríguez han optat per una fugida endavant i han decidit destituir, també, totes les juntes locals de Vox als pobles de Mallorca.

De moment, Campos ha aconseguit reduir la 'direcció' del partit al nombre màxim que pot tolerar: dues persones.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.