Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS ratifica en assemblea la proposta de Conselleries per Fina Santiago i Miquel Mir

Vicenç Vidal, serà senador autonòmic

31451

MÉS per Mallorca ha ratificat la matinada d'aquest dimarts en assemblea, amb 192 vots a favor, 44 en contra i 66 abstencions, la proposta de l'Executiva del partit sobre el repartiment de les Conselleries i el càrrec de senador autonòmic.

En aquest sentit, la consellera en funcions de Serveis Socials, Fina Santiago, i el director general d'Espais Naturals, Miquel Mir, ocuparan les dues conselleries ecosobiranistes al Govern, mentre que el conseller de Medi Ambient en funcions, Vicenç Vidal, serà senador autonòmic.

En declaracions als mitjans després de la reunió, el coordinador de MÉS Guillem Balboa ha explicat que Santiago liderarà l'àrea d'Afers Socials i Esports per la seva «trajectòria» i la «solvència» que ha demostrat. Mir, per la seva banda, s'encarregarà de l'altra, Medi Ambient.

«Santiago i Mir combinen experiència i noves cares, renovació. Arran dels quatre anys de legislatura, del resultat electoral i del procés de negociació vàrem pensar que era un bon moment per iniciar una revitalització que, a més, de les Conselleries també inclou altres actuacions», ha argumentat Balboa.

Sobre aquesta «revitalització», el coordinador ha assegurat que s'ha de fer sí o sí però que es farà d'una forma més «pausada», tal com demanen des de les bases després de l'anunci «sobtat» de descartar Santiago i Vidal .

Pel que fa al senador autonòmic, han considerat que Vidal compta amb «sobrada capacitat en la gestió de temes transversals», «des dels mediambientals, passant per l'autogovern o la cultura». «Jugarà un paper fonamental i destacat en aquesta legilstura, és una figura clau per al nostre partit», ha afegit.

Finalment, el cap de llista Miquel Ensenyat farà de portaveu parlamentari per impulsar la tasca legislativa i visualitzar el treball del grup parlamentari.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.