Setmanari d'informació local - 138 anys

Detenen una 'manada' per la violació d'una jove a Cala Rajada

31491

La Guàrdia Civil ha detengut quatre turistes alemanys com a presumptes autors d'una violació en grup d'una jove, també alemanya, a Cala Ratjada. La detenció ha tengut lloc a primera hora d'aquest dijous, quan els quatre han estat arrestats a l'Aeroport de Palma, on es disposaven a agafar un vol.

Els fets es varen iniciar la nit del dimecres en una zona d'oci de Cala Ratjada. El grup de turistes alemanys havien conegut una jove, de 18 anys. Després d'entaular una xerrada, ella va accedir a acompanyar-los a l'hotel on s'allotjaven.

En arribar a l'hotel, els joves varen insistir a mantenir relacions sexuals amb la víctima. Malgrat la seva oposició, dos d'ells han materialitzat, presumptament, l'agressió sexual. En sortir de l'hotel, la víctima ha interposat una denúncia a la Guàrdia Civil per la presumpta violació grupal que havia sofert.

A la matinada, la jove ha estat explorada ginecològicament a Son Espases, on els facultatius han certificat que presentava lesions compatibles amb una agressió sexuals, segons ha avançat Diario de Mallorca.

Els detenguts es troben en dependències de la Guàrdia Civil d'Artà i passaran a disposició judicial a Manacor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.