Setmanari d'informació local - 138 anys

Mae de la Concha encara no ha parlat amb Mateu Morro de la possible continuïtat al Fogaiba

31503

La nova consellera d'Agricultura, Pesca i Sobirania Alimentària, Mae de la Concha, va assegurar aquest dijous durant el traspàs de carteres que li agradaria poder comptar amb Mateu Morro com a gerent del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (Fogaiba).

De la Concha va dir que «no és temps de sectarismes i hem de tenir els millors» per poder fer front a la crisi climàtica i altres problemes relacionats amb el sector primari.

Malgrat això i algunes informacions que asseguren que Mateu Morro continuarà com a alt càrrec a la Conselleria, dBalears ha pogut confirmar, aquest divendres matí, que Mae de la Concha i Mateu Morro encara no han tengut ocasió de parlar, de manera que encara no es pot assegurar que Morro sigui en el futur organigrama del Govern.

Mateu Morro és un gran coneixedor del sector agrari de les Balears i, actualment, és militant de base de MÉS per Mallorca.

Mateu Morro ha estat assessor del conseller Vicenç Vidal a la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca des del 2015 fins al final de la legislatura passada. També va ser conseller d'Agricultura des del 2000 fins al 2003, durant el Pacte de Progrés presidit per Francesc Antich. Des del 2005 fins al 2013 va ser el coordinador d'Unió de Pagesos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.