Setmanari d'informació local - 138 anys

Negueruela es compromet a «combatre els excessos» del turisme

31589

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, s'ha reunit aquest dimarts amb la Plataforma de veïnats de Son Espanyolet davant qui s'ha compromès a continuar combatent «els excessos i afavorir la convivència».

En concret, Negueruela ha indicat que s'han de «combatre els excessos» que es puguin produir a causa del turisme, buscant «mesures que evitin aquestes situacions i revisant les existents per a millorar la seva eficàcia». D'aquesta manera, s'ha compromès a continuar treballant per un «model de turisme sostenible, que respecti i preservi la dimensió social i cultural de l'entorn».

Així, ha dit que s'ha d'augmentar el nombre d'inspectors de forma progressiva, «en la mesura del possible». «Es continuarà treballant de forma estreta amb l'Ajuntament de Palma i la resta d'administracions competents, per a trobar les millors solucions», ha assegurat.

Negueruela ha recordat que la Conselleria ja actua com a autoritat competent però ha assegurat que «redoblarà i finalitzarà» les actuacions en curs i, si és el cas, «s'actuarà amb la contundència que faci falta».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.