Setmanari d'informació local - 138 anys

Europa Press i Diario de Mallorca demanen 42 anys d'inhabilitació per al jutge Florit pel 'cas Mòbils'

31617

La representació d'Europa Press, Diario de Mallorca i EFE i els periodistes Blanca Pou i Kiko Mestre demanen condemnar al jutge Miguel Florit a penes que sumen 42 anys d'inhabilitació per prevaricació, vulneració del secret professional, delicte contra la inviolabilitat del domicili i intercepció il·legal de comunicacions.

L'acusació particular en l'anomenat 'cas Mòbils', iniciat arran de la querella d'Europa Press i Diario de Mallorca per la confiscació de mòbils dels redactors que cobrien el 'cas Cursach', ha demanat al Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB) l'obertura de judici oral contra el magistrat.

En l'escrit d'acusació, també es demanen multes que sumen 58.400 euros i es reclama una indemnització de 30.000 euros per al periodista de Diario de Mallorca per danys morals, professionals i a la salut, dels quals subsidiàriament pot respondre l'Estat. Per això, se sol·licita donar trasllat a l'Advocacia de l'Estat perquè pugui personar-se en la causa i exercitar el seu dret de defensa.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.