Setmanari d'informació local - 138 anys

Calvià realitza accions de conscienciació sobre la posidònia durant els mesos d'estiu

31745

L'Ajuntament de Calvià realitza, un any més, durant els mesos de juliol, agost i setembre, diverses activitats en diferents platges del municipi per a sensibilitzar sobre la posidònia a la població i a les persones que visiten la costa.

Segons ha informat l'Ajuntament, de juliol a setembre, l'Ajuntament, a través del Servei de Medi natural i Urbano, organitza amb la col·laboració de Creu Roja Balears una campanya amb l'objectiu de conscienciar i informar sobre la normativa d'espais naturals i les espècies protegides, principalment pel que fa a la posidònia.

En concret, està previst que els dimarts i divendres de juliol a setembre es realitzin 26 actuacions d'informació i vigilància ambiental en la Cala de Portals Vells, acostant-se fins a les embarcacions fondejades. Les accions, que es varen iniciar el passat dia 2 de juliol, tenen lloc de 17.00 a 19.00 hores.

També s'ha previst, dins d'aquesta mateixa campanya, sis tallers d'educació ambiental a les platges de Palmira (Peguera), Santa Ponça, El Toro, Son Maties, es Carregador (Palmanova) i s'Oratori (Portals Nous), que van destinats a les persones visitants i usuàries de les platges.

D'altra banda, el Grup d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa de les Balears (GOB) situa un punt d'informació a la platja de Santa Ponça en el qual també es desenvolupen tallers per a donar a conèixer l'entorn marí i sensibilitzar sobre l'hàbitat de la posidònia. Aquests tallers es realitzen de dimecres a dissabte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.