Setmanari d'informació local - 138 anys

Distribueixen les estovalles «Paraules nostres» entre els establiments de restauració dels nuclis antics de Menorca

31881

El Consell Insular de Menorca, a través del seu Servei de Política Lingüística, ha editat unes estovalles de paper que ha batiat amb el nom de 'Paraules nostres' i que distribueix durant aquest estiu entre els establiments de restauració ubicats als nuclis antics dels diferents municipis de Menorca.

Aquesta acció, que s'emmarca en el Pla de Dinamització Lingüística de Menorca (2018-2021), té per objectiu «implicar els diferents sectors de la societat menorquina, en aquest cas el sector de la restauració i dels consumidors, en el foment i la salvaguarda de la llengua catalana».

Concretament, mitjançant la divulgació d'una «petita mostra del lèxic més nostrat», el Consell vol «contribuir a mantenir vives aquestes paraules en la parla habitual dels menorquins i les menorquines, a més de donar-les a conèixer als catalanoparlants d'altres varietats dialectals i també als parlants d'altres llengües».

Són ja més de 50 establiments de l'illa que s'han sumat a aquesta iniciativa, però les estovalles estan a disposició de tots els bars i restaurants que les vulguin fer servir o que en vulguin sol·licitar més exemplars.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.