Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell aborda l'accidentalitat d'excursionistes a la Serra de Tramuntana

32015
Imatge de la reunió mantinguda entre el Consell i els equips de rescat. | Consell de Mallorca

La vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell de Mallorca, Aurora Ribot, s'ha reunit amb representants dels equips de rescat de muntanya de Mallorca amb la finalitat de trobar vies de solució a l'accidentalitat d'excursionistes en els camins de la Serra de Tramuntana.

Així ha informat el Consell en una nota en la qual detallen que Ribot s'ha reunit a Deià amb el batle de la localitat, Lluís Apesteguia, el conseller insular d'Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, així com representants de Bombers de Mallorca, de la Direcció general d'Emergències i del Grup de Rescat de Muntanya de la Guàrdia Civil (Greim).

Segons ha explicat el Consell, l'òbit d'un senderista estatunidenc produït la setmana passada després de caure a Sa Foradada ha posat en «primer pla» la necessitat d'adoptar majors mesures de protecció per aquest tipus d'activitat en l'àmbit natural de Mallorca.

«És necessari que actuem tots junts per a reduir la incidència dels accidents d'aquesta activitat a l'aire lliure i augmentar la conscienciació de senderistes», ha declarat Ribot.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.