Setmanari d'informació local - 138 anys

Posen en marxa un nou sistema per a la ITV que habilitarà més de 14.800 cites

32085

El Consell de Mallorca habilitarà des d'aquest dimecres un nou sistema de cites en línia per a la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV), que habilitarà més de 14.800 cites que estaven bloquejades en el sistema.

Així ho ha anunciat aquest dilluns en roda de premsa la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, qui també ha indicat que el sistema de cites «tenia un mal ús i necessitava una intervenció», i amb la nova mesura s'alliberaran del sistema la cites bloquejades i disminuiran, per tant, les llistes d'espera.

Per la seva banda el conseller executiu de Mobilitat i Infraestructures del Consell, Ivan Sevillano, ha assegurat que aquest alliberament suposarà que a l'agost molts ciutadans de l'illa puguin disposar de cita prèvia.

«El servei d'ITV és un servei públic i hem de ser garants que es presta amb una mínima seguretat i bon ús», ha declarat Sevillano qui ha anunciat que, davant el «mercadeig amb les cites prèvies», des del Consell estan estudiant la informació per avaluar totes les vies legals per interposar una denúncia contra aquest frau.

A més, han pogut esbrinar en les dades del sistema que el nombre de cites atorgat estava en mans de «pocs usuaris» el que, segons la institució, «perverteix el sentit del sistema de cita prèvia que el que pretén és organitzar».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.