Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol aclareix que el debat sobre els creuers se centra en el port de Palma

32151

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha aclarit aquest dimecres que el debat sobre el turisme de creuers se centra en el port de Palma i que no afecta altres ports com el de Maó. «La problemàtica i el debat amb el turisme de creuers se centra només a la ciutat de Palma».

També ha explicat que, a dia d'avui, «s'estan estudiant les propostes que hi pugui haver sobre la taula i quan les tenguem més estudiades i decidides serà el moment en què les podrem comunicar i compartir amb la resta dels afectats».

Armengol ha indicat que l'Ajuntament de Palma, Autoritat Portuària de Balears i el Govern han creat una comissió de treball que ha començat a analitzar aquesta situació.

Demanada sobre la possibilitat de desviar creuers del port de Palma a Maó, la presidenta del Govern ha respost que «no s'està treballant en aquesta línia, sinó que s'està fent una anàlisi assossegat i rigorós, que és molt necessari i que es basa sobre tot en analitzar l'impacte ambiental dels grans creuers, l'impacte econòmic del turisme de creuers i els equilibris necessaris entre els residents i els turistes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.