Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP de Felanitx exigeix ​​la «cancel·lació immediata» del MUR Festival per incloure Valtònyc

32159
Arxiu UH

El Partit Popular de Felanitx exigeix ​​la «cancel·lació immediata» del festival de Música Urbana Reivindicativa (MUR), previst per al 12 d'octubre al parc del municipi, per incloure el raper mallorquí Valtònyc. Recordem que Valtònyc està exiliat a Bèlgica des del maig de 2018.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Catalina Soler, demana saber «qui ho ha autoritzat» i en, aquest sentit, afegeix que el batle «ha de donar explicacions urgentment».

Des del Partit Popular mostren «el seu rebuig a aquesta actuació perquè els continguts de les cançons de Valtònyc no queden emparats per la llibertat d'expressió o difusió d'opinions».

Pel que fa al festival, es tracta d'un concert de música actual i reivindicativa englobat en un format de festival i té com a objectiu principal és «apropar al públic illenc les actuals tendències musicals que operen dins la nostra societat, no tan sols com a eina artística i festiva, sinó també com a eina de transformació social».

Segons ha explicat l'organització del festival, com que la llibertat d'expressió és un dels debats més latents actualment a l'Estat espanyol, arran de diferents casos de repressió ja sigui cap a polítics, músics o artistes, han volgut destacar el cas del raper mallorquí Josep Valtònyc, exiliat a Bèlgica des del maig del 2018, Pablo Hasel, Elgio i Siker.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.