Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

La tresorera de Vox a les Balears dimiteix davant l'obscurantisme del finançament del partit

32167

La tresorera de la sucursal balear del partit d'extrema dreta, Vox, Núria Díez, va presentar, a través d'un burofax, la seva renúncia irrevocable al càrrec, farta de demanar que se li lliurassin les factures de les despeses electorals i no obtenir resposta i davant la impossibilitat d'accedir als comptes bancaris de la formació.

Núria Díez ha explicat a la seva carta de dimissió, que no ha pogut exercir la seva tasca com a tresorera ja que tots els temes relatius a la comptabilitat els gestionen directament el secretari general, Sergio Rodríguez, i Sandra Barceló, ara regidora de la formació a l'Ajuntament de Palma.

Aquestes persones, segons la carta de dimissió, gestionaven els contractes amb els proveïdors, els ingressos, els pagaments i els moviments bancaris. Núria Díez explica que mai va poder tenir accés a la documentació ni als comptes bancaris i que renunciava al càrrec davant l'«absoluta confusió» que existeix en la comptabilitat del partit.

Crisi a la sucursal balear de Vox

Ja fa setmanes que la sucursal balear de Vox viu una intensa crisi. La militància qüestiona Jorge Campos, ja que molts militants consideren que «resta més del que suma» i es considera que el secretari general, Sergio Rodríguez, a banda d'acumular càrrecs públics, no respecta els acords presos ni accepta les crítiques.

Davant les crítiques, la reacció de Jorge Campos va ser la pròpia d'un autòcrata: destituir en bloc al Comitè Executiu 'Regional'.

Entre els destituïts hi ha les persones més rellevants del partit d'extrema dreta: la diputada Malena Contestí, l'empresari Juan Nigorra i el metge Antonio Salvá.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.