Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern entrega prop d'un milió d'euros a l'agricultura en una setmana

32207
El Govern entrega prop d'un milió d'euros a l'agricultura i la ramaderia. | dBalears/Arxiu

El Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) ha executat el pagament de gairebé un milió d'euros en una setmana. Es tracta de subvencions que fan referència a diferents tipus de línies d'ajuda i que es paguen entre la CAIB, la Unió Europea i el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació.

Segons ha explicat l'Executiu aquest dissabte, la quantia més elevada ha estat per subvencionar inversions en explotacions agràries. En total, s'hi han abonat 360.413,82 euros. També és significativa la quantia abonada per a la rehabilitació de marges i paret seca: en total, 243.145,30 euros.

El FOGAIBA també ha executat el pagament de la subvenció destinada al foment de pastures per a l'aprofitament de la ramaderia ecològica. Per a aquest concepte, s'han pagat 88.258, 76 euros. Una altra de les ajudes abonades ha estat la destinada al foment de les races autòctones en perill d'extinció: en total, 163.659,43 euros.

Les subvencions per a la creació d'empreses de joves agricultors i les destinades a la creació d'empreses per a activitats no agràries (com, per exemple, organització de visites a les explotacions) també han format part d'aquesta tongada de pagaments. S'hi han abonat 27.500 euros i 42.000 euros, respectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.