Setmanari d'informació local - 138 anys

Maria del Mar Bonet: «El més important d'aquests 50 anys és haver pogut dir el que he dit»

32221

La plaça de sant Jaume de Portocolom ha quedat petita aquest dissabte, 3 d’agost, per acollir totes les persones que volien assistir al concert de Maria del Mar Bonet, titulat '50 anys d’escenari', organitzat pel Centre Cultural i l’Ajuntament de Felanitx.

dBalears ha pogut parlar amb Maria del Mar Bonet breument, per fer una valoració del concert i dels 50 anys damunt els escenaris.

- Quina valoració feis de manera global d’aquests cinquanta anys d’escenaris?

-No, no puc fer una valoració global d’un període de temps tan llarg. Per a mi cantar no és una feina, és un plaer. Han estat cinquanta anys de coses que m’han passat en els meus viatges, amb els músics, totes tan meravelloses i, a més, el fet d’haver nascut aquí, haver après a cantar i poder dir el què he dit, això és per a mi el més important, esser aquí i cantar.

- El públic de Mallorca i de Portocolom ha demostrat avui vespre que l’estima molt.

-I tant que sí. I jo a ell.

- Tornau a cantar en els concerts 'Què volen aquesta gent?', Què s’ha fet malament per què hagueu de tornar a cantar aquesta cançó?

- La veritat és que no he deixat mai de cantar aquesta cançó. És una cançó que es va fer quan el dictador encara vivia i es produí la mort de l’estudiant Ruano quan la policia del règim el perseguia trucant la porta de casa seva. A partir d’aquests fets esdevingué aquesta pregunta: Què volen aquesta gent? Ara tornam a fer-nos la mateixa pregunta. Per què estan empresonats unes persones que no han fet res dolent. L’únic que han fet ha estat defensar unes urnes i el seu poble, res més. Per això, jo torn a cantar i a fer la mateixa pregunta: Què volen aquesta gent?

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.