Setmanari d'informació local - 138 anys

La tàctica d'un calamar anomenat Jorge Campos

32283

A les crítiques de despotisme a Jorge Campos, aquests darrers dies s'hi han afegit, primer sospites sobre finançament i, després, la informació de que Campos i dos amics seus haurien cobrat sous camuflats en forma d'assessories simulades.

Davant la crisi, Campos ha optat per ta tàctica del calamar: tirar tinta contra els altres.

Campos, en comptes d'explicar els números de la formació d'extrema dreta, ha culpat les informacions de ser part, ni més ni manco, que «d'una conspiració».

Els seus companys de partit l'acusen de corrupció i Campos, en compte d'oferir alguna resposta a aquestes greus acusacions, convoca els mitjans i els parla d'una conspiració i de que la culpa és del finançament dels (altres) partits.

I com a bon calamar, en sentir-se atacat, ha començat a amollar tinta contra l'OCB que segons ell ha rebut «milers d'euros en subvencions». Ha començat les rebaixes, no fa tant parlava de «milions».

A continuació, s'ha aferrat a «la subvenció a l'entitat organitzadora del festival MUR, que té a Valtonyc com a cap de cartell i que està previst que es dugui a terme a Felanitx».

De les acusacions d'haver-se quedat els doblers dels donatius per a la campanya electoral en forma de sous camuflats com si fossin d'assessories, res de res. De tinta contra els altres, litres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.