Setmanari d'informació local - 138 anys

Unes 650 persones de les Balears s'autoprohibeixen l'accés a sales i webs de joc i apostes

32353

Un total de 652 persones estan donades d'alta al Registre d'Autoprohibits de les Balears, un llistat gestionat per la Direcció General de Comerç, on s'inclouen totes les persones que, a petició pròpia, volen que se'ls prohibeixi l'entrada a locals i llocs en línia dedicats als jocs d'atzar.

Des de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, de la qual depèn la Direcció General de Comerç, han detallat que dels inscrits, 480, gairebé tres de cada quatre són homes. La resta, 190, són dones.

D'entre les persones que s'autoprohibeixen l'entrada a sales i webs de joc, hi ha 44 joves d'entre 19 i 25 anys. Tots, menys un dels inscrits nascuts a partir de 1994, són homes.

La inscripció en el Registre d'autoprohibits és gratuïta i es pot fer de manera voluntària, però també es dóna d'alta les persones incapacitades mitjançant sentència judicial ferma.

Com inscriure's
Per a inscriure's en el Registre només s'ha d'omplir un formulari amb les dades personals de l'interessat. La Direcció General de Comerç, a través del Servei del Joc, gestiona la sol·licitud i envia la informació a totes les sales de joc de les Balears, així com a les webs de joc i apostes en línia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.