Setmanari d'informació local - 138 anys

Actúa assenyala que la retirada de posidònia «suposa que la ultradreta li marqui el pas al Govern»

32399

Des d'Actúa li demanen al Govern del PSIB, Podem i MÉS que «compleixin de manera escrupolosa amb el decret de posidònia, i que en cas de força major que justifiquin la seva retirada, com s'està produint a sa Ràpita, es faci de manera manual, reduint l'impacte sobre el medi, i prèvia explicació i justificació a la població sensibilitzada qualsevol actuació referent a això».

El partit també diu que, pel que sembla, «la ultradreta, amb Jorge Campos al capdavant, són els nous assessors del Govern, i estan complint amb el demanat per Jorge Campos, retirar la posidònia morta de les zones d'arenal la qual cosa suposa evitar el recreixement d'aquest i aprofundir en la seva degradació i retallada».

«Aquesta arbitrarietat injustificada posa en relleu la inconsistència del Govern i els partits socis, que es mostren oscil·lants en les seves polítiques ecologistes», han remarcat.

Per tot això, Actúa demana explicacions al Govern i animen els grups ecologistes com el GOB que augmentin la seva pressió sobre l'administració cridant a la mobilització social en defensa del territori davant els interessos economicistes que el destrueixen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.