Setmanari d'informació local - 138 anys

Bauzá amb uniforme de camuflatge: «Qué orgullo ser español!!»

32415

La fília de José Ramon Bauzá pels uniformes militars ja té una nova postal, la que ens ha servit aquest dilluns l'alferes de l'exèrcit espanyol a través del seu perfil de Twitter.

El passat mes d'abril Bauzá va anunciar la seva que se n'anava a Cadis per a rebre «formació militar especialitzada» amb la finalitat de ser reservista voluntari de l'exèrcit espanyol, fet que, segons va assegurar, era «un dels somnis» de la seva vida.

«Servir Espanya en el meu cas no ha estat només vocacional, ho he viscut a casa des que vaig néixer. Quan vaig acabar la carrera vaig voler servir en l'Exèrcit com a farmacèutic militar, i per això vaig estar opositant uns anys. Al final vaig acabar servint al país des de la política i no des de les Forces Armades, però sempre vaig tenir aquesta espina», va argumentar aleshores Bauzá.

Aquest dilluns ha fet una passa més i, després d'estar un mes de campaments militars, ha piulat: «vos deix unes quantes fotos del meu estiu servint Espanya com a farmacèutic de l'Exèrcit, que és referència mundial en l'àmbit sanitari. Tant de bo coneguéssim més la tasca humanitària de les nostres FFAA. Quin orgull ser espanyol!!»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.