Setmanari d'informació local - 138 anys

Hackegen el compte de Twitter de l'Ajuntament de Palma i amenacen de mort Antoni Noguera

32431

El compte oficial de Twitter de l'Ajuntament de Palma ha estat hackejat aquest dimarts i s'està utilitzant per a amenaçar l'exbatle de Palma i actual regidor de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera.

Segons han confirmat des del consistori, el compte ha estat hackejat, no es tracta d'un compte fals, i ja estan treballant per a solucionar aquest problema.

Entre d'altres missatges amenaçadors, demanen l'assassinat de Noguera: «Matin a aquest fill de puta, que sàpiga el que és passar gana, que sàpiga el que és viure al carrer o que et robin amb una pistola al cap, que passi per almenys una situació que passa la població cada dia».

«L'FBI, la Interpol i policies de diferents països m'estan cercant per hackejar corruptes de merda, feu el que vulgueu, jo continuaré lluitant contra aquests fills de puta. Trobau-me si podeu...», ha publicat el hacker.

A més, ha deixat fixat el tweet: «Si algú està disposat a assassinar Antoni Noguera, que m'enviï un missatge privat (el pagament es farà en Bitcoin)».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.