Setmanari d'informació local - 138 anys

Bauzá diu que va derogar la Llei de Normalització Lingüística i que Balears acabarà «sent Catalunya»

32555

L'expresident del Govern, José Ramon Bauzá ha escrit al seu compte de Twitter un fil (un seguit de piulades) on afirma que en la seva etapa de president va derogar la Llei de Normalització Lingüística.

Bauzá, en resposta a un article publicat al diari madrileny 'El País', titulat 'Balears: cap a una atenció bilingüe', afirma que «És surrealista tanta desinformació i connivència nacionalista. L'única atenció bilingüe real a Balears va ocórrer durant el meu Govern, en el que vàrem derogar la Llei de Normalització Lingüística impulsada prèviament pel que era el meu partit» i afegeix que «Aquesta llei, que els nacionalistes varen fer pròpia malgrat ser promulgada per partits constitucionalistes (el PP en aquest cas), establia el català com a llengua vehicular de l'Administració. NOMÉS durant aquesta legislatura l'espanyol va estar en idèntiques condicions que el català».

L'expresident també diu: «A Balears el català és un requisit en l'accés a la funció pública, cosa que també vàrem ser el primer i únic Govern a derogar. Que ho preguntin sinó als neuropediatres d'Eivissa».

Bauzá també exposa: «Que es vanagloriïn en l'article d'acabar amb l'únic sistema educatiu que ha acabat amb la immersió lingüística en català a Balears no mereix ni comentari».
I per acabar, ho remata amb aquesta altra afirmació: «Amb aquests articles d'emblanquinament i mentida, deixant entreveure que fins ara no s'atenia en català, quan el que ocorr és exactament el contrari, és com acabarem sent Catalunya. Nosaltres estarem en front.»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.