Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma Film Office va gestionar 95 rodatges durant el primer semestre de 2019

32619

Durant el primer semestre de 2019 PalmaActiva va tramitar 95 rodatges, que varen ser gestionats per Palma Film Office, oficina que depèn de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i que facilita tots els tràmits necessaris per gravar a Palma.

El tipus de rodatge per al qual hi va haver més peticions va ser el de fotografies (38), seguit de reportatges, documentals, programes de televisió i videoclips (35), espots publicitaris (20), i llargmetratges (2).

Algunes de les marques que varen seleccionar Palma per rodar els seus espots publicitaris en el primer semestre del 2019 varen ser Toyota, Instagram, Euromillons o Shell.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha manifestat que des de l’Ajuntament «es continuarà donant tot el suport possible a Palma Film Office per la riquesa que genera per a Palma».

Des de l'Ajuntament de Palma és dóna suport a la indústria audiovisual perquè «és un focus directe i indirecte de riquesa per a l'economia local: fomenta l'ocupació, beneficia el sector serveis i exporta la imatge de la ciutat fora de les nostres fronteres, la qual cosa genera a la vegada una atracció de la inversió estrangera».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.