Setmanari d'informació local - 138 anys

'Les Illes que a Charles Darwin li hauria agradat conèixer', premi d'Excel·lència Naturalesa i Vida salvatge 2019

32643

El documental 'Les Illes que a Charles Darwin li hauria agradat conèixer: Illes Balears' de Paleârtica Films, dirigit per Toni Escandell i del qual IB3 n’és coproductor, ha estat guardonat amb el premi d'Excel·lència Naturalesa i Vida salvatge 2019 a l'Accolade Global Film Compettion.

El documental recrea el viatge que Darwin hauria pogut fer a les Balears a bord d’un vaixell molt semblant al Beagle i el descobriment de la fauna de les Illes, contraposant la que hauria trobat l'any 1835 quan arribà a les illes Galápagos i la fauna que hi trobaria avui dia.

Durant 'Les Illes que a Charles Darwin li hauria agradat conèixer: Illes Balears' es mostren les similituds i les diferències que hi ha entre les Balears i les Galápagos, i es planteja la possibilitat del fet que Darwin, hauria pogut escriure la seva obra 'L'origen de les espècies', tal com va succeir a Galápagos, a partir d'alguna de les nostres espècies endèmiques.

El documental ja va guanyar al juny l’Award of Excellence de Naturalesa en el Best Shorts Competition de Califòrnia 2019.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.