Setmanari d'informació local - 138 anys

Llibertat amb càrrecs per als 16 detenguts per la festa il·legal a Eivissa

32749

El jutge de guàrdia ha decretat llibertat amb càrrecs per als 16 detenguts a la festa il·legal de Platges de Comte (Eivissa) després de comparèixer per presumptes delictes d'atemptat, desobediència i contra l'ordre públic.

La resta de detenguts, posats en llibertat, també seran citats per la seva participació a la 'rave'.

L'operatiu policial per a desmantellar la festa il·legal es va tancar amb 73 detencions en total. Totes les persones identificades en l'operatiu s'enfronten a possibles responsabilitats administratives.

Els 16 detenguts varen passar durant la jornada de dimarts a disposició judicial.

Més de 100 efectius a l'operatiu
Fins a 90 efectius de la Guàrdia Civil varen participar en l'operatiu desenvolupat aquest diumenge per a desmantellar la festa, en la qual es va agredir a les forces de seguretat.

Així mateix, es va comptar amb agents de les policies locals de Sant Josep, Sant Antoni i Santa Eulària, així com 22 antiavalots procedents de València i 11 agents de la unitat de Seguretat Ciutadana amb base a Mallorca.

Els detenguts que passaran a disposició del jutge són els organitzadors de l'esdeveniment i instigadors de l'intent d'agressió als agents.

Així mateix, ha destacat que fins a 1.000 persones van poder acudir a la festa organitzada a prop de sa Torre d'en Rovira.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.