Setmanari d'informació local - 138 anys

Allau de mostres de suport a Maria del Mar Bonet per l'atac de l'extrema dreta

32775

El partit d'extrema dreta Vox a les Balears ha començat una campanya de persecució dels ajuts atorgats per la Conselleria de Cultura la passada legislatura. Concretament, han fixat el punt de mira en els ajuts al Barnasants per comptar amb la cantant mallorquina Maria del Mar Bonet en dos concerts a Barcelona i a l'Alguer i en la col·laboració amb el Festival MUR que reivindica la creació artística com a eina de transformació social.

També han destacat els concerts de Cris Juanico a Barcelona i de Maria José Cardona i Clara Fiol i argumenten que no tenen «res a veure amb la cultura ni amb el foment exterior dels nostres artistes i creadors».

Vox diu que, «amb el pretext de promocionar la música» de les Balears, aquestes subvencions són «un nou exemple de com utilitzar els doblers del contribuent en la promoció de l'independentisme». I, a més, asseguren que la presidenta del Govern, Francina Armengol, i els partits del Pacte «intenten monopolitzar el món de la cultura en la seva obsessió per construir uns Països Catalans que mai no han existit».

Aquest atac, que a les xarxes socials s'ha centrat en Maria del Mar Bonet, ha estat respost amb un allau de suport a la cantant mallorquina.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.