Setmanari d'informació local - 138 anys

PalmaActiva ofereix a la ciutadania 80 accions formatives durant els mesos vinents

32819
Imatge d'uns dels cursos de PalmaActiva a l'escola nàutica. | PalmaActiva

PalmaActiva oferirà entre els mesos de setembre i desembre 80 accions formatives –que suposen 2.315 hores de formació–. L'ens públic oferta 1.282 places de formació en competències laborals, idiomes, oficis, noves tecnologies, nàutica, creació i gestió d'empreses... La formació de PalmaActiva és de diversa durada i es dirigeix a diferents col·lectius: persones sense feina, treballadors/es en actiu, persones emprenedores, etc.

Segons Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, «aquest estiu hem seguit oferint formació especialitzada en creació d'empreses, a la qual han assistit 234 alumnes». El regidor afegeix: «Després del període estival molta gent proposa formar-se, per això l'àrea de Formació de PalmaActiva ha fet una gran tasca per poder oferir els mesos vinents un gran ventall d'accions formatives».

Romero recomana als ciutadans anar mirant el lloc web de PalmaActiva per poder inscriure's en les acciones formatives que els interessin, «ja que hi ha formació que té molta demanda com la de nàutica i la de noves tecnologies i les places s'omplen molt ràpidament».

L'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Palma aposta per la formació «com a vehicle per augmentar el capital intel·lectual de la ciutat». Temàtiques com les noves tecnologies, nàutica, les competències transversals, els idiomes, els oficis, etc. conformen la sòlida oferta formativa amb la qual PalmaActiva pretén «cobrir les necessitats de la ciutadania i millorar la seva posició davant del mercat laboral». L'any passat PalmaActiva va tenir més de 1.900 alumnes.

Per consultar l'oferta dels cursos podeu mirar les següents webs:
https://web.palmaactiva.com/agenda/
https://web.palmaactiva.com/cursos-de-formacion/

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.