Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Mallorca destina 100.000 euros en ajudes a projectes d'igualtat i LGTBI

32847
És la primera vegada que el Consell convoca unes ajudes per a col·lectius LGTBI. | dBalears/Arxiu

El Consell de Mallorca destina 100.000 euros a ajuntaments, organitzacions i entitats amb l'objectiu de finançar projectes de promoció d'igualtat de gènere i fomentar accions per fer efectiu els drets de no discriminació de les persones LGTBI durant l'any 2019.

Segons ha informat la institució insular, són susceptibles de demanar aquestes ajudes els ajuntaments de Mallorca amb població inferior a 55.000 habitants i les associacions i agrupacions de persones físiques privades. El termini per presentar les sol·licituds acaba el 17 de setembre.

La convocatòria, publicada aquest dissabte en el Butlletí Oficial de les Balears, inclou tres línies d'ajuda: una dirigida als ajuntaments per a posar en marxa plans d'igualtat municipals i certificar la implantació del sistema de gestió municipal per la igualtat de gènere, i una altra dirigida a associacions i entitats per a finançar accions i programes per promoure la igualtat de gènere.

Les ajudes també contemplen una tercera via dirigida a associacions i entitats per impulsar i afavorir accions per a promoure la igualtat, eliminar discriminacions, garantir els drets de les persones LGTBI i erradicar la LGTBI fòbia. És la primera vegada que el Consell convoca unes ajudes com aquestes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.