Setmanari d'informació local - 138 anys

EUIB demana al Govern espanyol sobre el tractament que reberen els migrants que arribaren a Menorca

32897

Esquerra Unida de les Balears ha formulat una bateria de preguntes al govern de l'Estat espanyol, arran de la pastera que arribà amb 10 persones el passat 13 d'agost a Menorca. Segons ha apuntat la formació i diverses entitats, aquestes persones no reberen assistència legal, ni sanitària ni servei de traducció.

Des d'EUIB han recordat que aquestes persones fugien d’Àrgelia, «fugint de les penoses condicions de vida, així com de la inestabilitat que pateix l’estat en els darrers temps». Per aquest motiu Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB) ha formulat una sèrie de preguntes al Govern espanyol. Una d’elles és si es cert que no varen tenir cap tipus d'assistència una vegada interceptada la pastera. Així com la valoració de l'actuació dels cossos de seguretat de l'Estat.

En paraules del coordinador general d'EUIB, Juanjo Martínez, «si són certes aquestes informacions, estariem xerrant davant un cas extremadament greu, venguin d’on venguin són persones, totes tenen dret a que se'ls tracti amb dignitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.