Setmanari d'informació local - 138 anys

Augmenta prop de 27.000 euros el pressupost de la Revetla de Sant Sebastià

32925

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimecres els plecs de preinscripcions tècniques i les clàusules administratives per procedir a la contractació artística de la Revetla de les Festes de Sant Sebastià 2020.

Es destinaran 242.000 euros, això són gairebé 27.000 euros més del que es destinà per a la de 2019 (215.541 euros) i se celebraran 7 concerts amb un total de 28 actuacions a les places del Rei Joan Carles I, plaça de Cort, plaça d'Espanya, plaça de la Reina, plaça de l'Olivar, plaça Major i Sa Feixina.

Seguint la línia d'augmentar la representativitat per aconseguir una programació que reflecteixi les preferències musicals i les inquietuds dels ciutadans, el consistori contractarà el servei d'assessoria musical per oferir un model artístic de qualitat i que doni coherència musical als diferents espais.

La licitació del servei d’assessoria musical es donarà a conèixer durant la primera quinzena de setembre. Es tracta d’un procediment negociat, per tant qui s’encarregui haurà de ajustar-se als estils musicals de cada espai. El pressupost d’aquest servei d’assessoria és de 13.310 euros, la mateixa quantia que a la Revetla de 2019.

Com a novetat enguany s'inclourà, com a experiència pilot, la figura d'un presentador. El regidor de Govern Interior i Participació Ciutadana, Alberto Jarabo, assegura que l’objectiu és «dotar de contingut el temps de canvi de grups musicals i alhora guanyar proximitat amb la ciutadania comunicant informació de l'esdeveniment o de les festes en general».

Pel que fa als concerts organitzats per mitjans de comunicació que se celebren dins el programa de festes de Sant Sebastià, es mantenen els tres concerts i es faran els dies 18, 20 i 25 de gener. Dos d'ells a la plaça d'Espanya i el tercer a la plaça Joan Carles I. L'ajuntament destinarà 75.141,00 euros per dur a terme la seva contractació, un pressupost que també creix respecte a altres anys. La inversió el 2019 va ser de 70.794 euros.

A la Revetla de 2019 i amb l’objectiu de fer d’aquesta celebració una festa més participativa, es varen incloure mesures de caràcter social que, de forma complementària amb l'oferta musical, possibilitaren una Revetla més inclusiva. Atès el bon acolliment que tingueren i amb l'afany de millorar-les, s'ha inclòs també aquesta perspectiva a la Revetla de 2020.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.