Setmanari d'informació local - 138 anys

La plaça de l'Aigua d’Inca es torna a omplir d’activitats culturals durant el mes de setembre

32929

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, i la delegada de Cultura de l’Ajuntament d’Inca, Alice Weber, han presentat aquest dimecres la quarta edició del programa 'Setembre a Inca: la Cultura al Carrer', que omplirà un any més la plaça de l’Aigua de música, poesia, màgia i dansa durant aquest mes. «Volem que la cultura sigui accessible a tothom i per això és important fer-la present dins l'espai públic. Aquest setembre serà el cicle de cultura al carrer, però aviat ampliarem espais, temàtiques i mesos d'actuació», ha explicat Alice Weber.

Així, cada divendres del mes de setembre, a les 20.30 hores, hi haurà un espectacle a peu de carrer i accessible per a tothom. El cicle comença el pròxim divendres 6 de setembre amb l’actuació musical de Vers Endins i la presentació del seu nou disc 'Despulla’t, Eixampla’t, Somriu!'. Un disc, produït per micromecenatge, carregat de poesia que recull versos d’autors com Pau Vadell, Carles Rebassa, Rosa M. Arrazola, Vicent A. Estellés... Després, divendres 13 de setembre, la plaça de l’Aigua acollirà un recital poètic a càrrec de Bartomeu Crespí, jove promesa de la poesia catalana molt vinculat a la nostra ciutat. Divendres 20 de setembre serà el torn de la màgia de la mà de Màgic Cloquell, que realitzarà un espectacle per a tota la família que combina jocs de mans amb un toc d’humor.

Catalina Carrasco i Gaspar Morey seran els encarregats de tancar aquesta quarta edició de 'Setembre a Inca: la Cultura al Carrer' amb Travelling, un espectacle de dansa i tecnologia interactiva. Aquesta actuació de dansa al carrer és una adaptació de la versió de sala Viatge enlloc, la qual compta amb nombrosos reconeixements com a projecte orientat a la recerca teatral alternativa. En aquesta performance, la ballarina serà la que modularà la banda sonora de la peça a partir del cos i el gest.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.