Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] El Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català s'obre a tot el domini lingüístic

32945

La sisena edició del Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català ja està en marxa i les escoles que hi vulguin participar poden inscriure-s'hi fins al 15 de novembre. El concurs té l'objectiu que alumnes, mestres i escoles descobreixin la faceta lúdica i creativa de la llengua catalana.

Per a participar-hi, les aules de cinquè i sisè de primària han de presentar una proposta de joc inèdita que desenvolupi l'aspecte creatiu de la llengua. Haurà de ser un joc pensat per a poder-hi jugar de manera col·lectiva, presentat en format maqueta i amb les instruccions d'ús corresponents.

Per primera vegada, el concurs és obert a les escoles de tot el domini lingüístic (Catalunya, Franja de Ponent, País Valencià, Catalunya Nord, Illes Balears, l'Alguer i Andorra). El període d'inscripcions s'acabarà el 15 de novembre de 2019 i es pot fer a través de la web de jocs i joguines de la Plataforma per la Llengua. A partir d'aquell moment, i fins al 30 d'abril del 2019, les aules podran presentar les maquetes. Una altra novetat és que, a partir d'aquest any, per tal de facilitar la participació, hi ha la possibilitat de presentar els projectes també digitalment, a banda de físicament. És a dir, es pot enviar com fins ara, o bé enviar un vídeo on es pugui veure com és el joc i com s'hi juga.

Un jurat especialista valorarà les propostes de jocs i decidirà els guanyadors de la 6a edició del Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català, que es donaran a conèixer en un acte públic que tendrà lloc el cap de setmana del 23 i 24 de maig del 2020.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.