Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort convoca el concurs del cartell per a la Cavalcada dels Reis 2020

32973
Fotografia: Jaume Morey

L'àrea de Participació Ciutadana i Govern Interior de l'Ajuntament de Palma ha convocat el Concurs de cartells 'Antoni Socias Cladera' per a triar la imatge que representarà la Cavalcada de Reis d'Orient el 2020. Els concursants tenen fins al 7 d'octubre per a presentar les seves propostes.

Segons han explicat des del Consistori, aquesta convocatòria ret homenatge al que fos director artístic de la cavalcada a Ciutat entre els anys 2010 i 2018, un temps en què va contribuir a la millora de la seva qualitat artística i participativa, asseguren.

L'objectiu del certamen és guardonar el millor cartell publicitari destinat a promoure la Cavalcada de Reis d'Orient a Palma 2020. L'autor de la imatge triada serà premiat amb el guardó Antoni Socias, així com amb 600 euros. El cartell serà la portada del programa d'activitats de les festes de Nadal.

Les obres o cartells presentats han de ser originals i inèdits i en cas de reproduir imatges de persones, béns o logotips han de comptar amb els permisos per a la seva difusió. Tots els drets de reproducció romandran sempre a favor de l'Ajuntament que podrà fer les modificacions que consideri adequades per a adaptar la imatge al format que necessiti.

La tècnica de les obres a presentar és lliure però ha d'estar adaptada a mitjans d'impressió pel que no s'admeten tintes metal·litzades ni fluorescents, ni tampoc relleus. A més, ha de figurar el text 'Cavalcada dels Reis Mags a Palma el 2020'.

Els cartells s'han de presentar sense signar i impresos en format DIN A3 (29,7x42 centímetres) vertical. En cas que l'Ajuntament el requereixi s'hauran de lliurar també en format JPG o PDF. Cada participant pot presentar un màxim de dues obres.

Els cartells s'han de consignar a l'Ajuntament, en l'àrea de Participació Ciutadana (plaça de Santa Eulàlia, 9) de dilluns a divendres, de 09.00 hores a 13.30 hores. L'últim dia per a fer-ho serà el 7 d'octubre. També es poden enviar per correu postal, dins del mateix termini.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.