Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi demana al Consell que no modifiqui les dues quarterades per a poder construir en sòl rústic

32999

El Pi en el Consell de Mallorca ha demanat aquest divendres a la institució Insular que no modifiqui les dues quarterades per a poder construir habitatge en sòl rústic, segons ha informat la mateixa formació.

Asseguren que durant la legislatura passada el govern Insular es va comprometre a mantenir els 14.000 metres quadrats com a parcel·la mínima per a poder construir en rústic i consideren que ha de mantenir ara el seu compromís.

Així s'ha expressat la formació «davant les informacions aparegudes després d'una reunió de l'equip de govern del Consell» relatives a la possibilitat de modificar el Pla Territorial de Mallorca (PTI). En aquest sentit, El Pi ha considerat «inacceptable» que es plantegi aquesta opció.

La consellera electa de la formació, Xisca Mora, ha afirmat que ja varen instar a la presidenta del Consell, Catalina Cladera, a mantenir les dues quarterades de sòl rústic en la seva presa de possessió i ha recordat que, durant la legislatura passada, varen aconseguir el compromís de la llavors consellera de Territori, Mercedes Garrido, en aquest sentit.

Finalment, El Pi ha argumentat que la construcció d'habitatge en sòl rústic «no és un tema menor» i que la falta de contundència de la presidenta del Consell crea «incertesa» a la població de Mallorca.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.