Setmanari d'informació local - 138 anys

Laura Gost publicarà 'La cosina gran' en castellà amb l'editorial Planeta

33099

Com ha avançat l'Ultima Hora aquest dimarts, Laura Gost publicarà la seva primera novel·la 'La cosina gran' en castellà amb l'editorial Planeta.

La primera novel·la de Gost va ser editada per Lleonard Muntaner el passat mes de març i es publicarà en castellà previsiblement al maig de 2020. La novel·la, amb títol encara està per confirmar, no estarà traduïda per Gost, ja que «l'editorial té el seu propi equip de traductors i tampoc no crec que sigui amb la mateixa il·lustració, realitzada per Ángel Luque, tot i que encara desconec aquests detalls», ha concretat Gost a l'Ultima Hora.

Cal recordar que 'La cosina gran' va ser el llibre en català més venut aquest Sant Jordi i a la Fira del Llibre de Palma.

«Tenc moltes ganes que surti en castellà perquè, des del moment en què està en espanyol és més fàcil accedir a determinades editorials internacionals. Sempre és un trampolí, un pont cap a altres llengües», ha remarcat l'autora qui ha dit que està molt agraïda a Lleonard Muntaner per l'aposta per ella i per la seva primera novel·la.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.