Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell Polític del PSIB fixa com a prioritats la sostenibilitat ambiental i el municipalisme

33141

El PSIB de Mallorca ha reunit el Consell Polític, màxim òrgan de decisió entre congressos, i han fixat com a prioritats la sostenibilitat ambiental, social i econòmica i el municipalisme.

Segons ha informat, la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha recordat que la seva formació comença aquesta etapa «amb molta força», després d'uns resultats electorals «que han situat a la formació amb 15 batlies».

Quant a les polítiques, Cladera ha remarcat que Mallorca ha de ser pionera en reducció de residus, transició energètica i mobilitat sostenible, a més de tenir en compte la sostenibilitat social.

«Més del 50 per cent del pressupost del Consell de Mallorca es dedica a benestar social de les persones», ha especificat la presidenta socialista. A més, Cladera ha apostat per a potenciar «la sostenibilitat econòmica», des de les competències de promoció turística i econòmica, i el municipalisme, avançant que el dia 24 està prevista una assemblea de batles per a definir el full de ruta conjuntament amb els municipis.

El Consell Polític dels PSIB de Mallorca ha aprovat també modificacions en la Comissió Executiva insular. D'aquesta manera, Tomeu Bauzá serà a partir d'ara el coordinador de la secretaria general, Juli Dalmau secretari de Política Municipal i Tomeu Morro, secretari de Memòria Democràtica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.