Setmanari d'informació local - 138 anys

Miquel Oliver sobre la multa a l'OCB: «Qui denuncia ho fa amb la intenció d'atacar les estructures de país»

33201

El batle de Manacor, Miquel Oliver (MÉS) ha criticat aquest divendres la sanció que li ha imposat l'Ajuntament de Palma a l'Obra Cultural Balear. «Quan es posa una sanció a una entitat com l'Obra Cultural Balear, ningú queda indiferent, qui denuncia ho fa amb la intenció d'atacar el que s?anomenen «estructures de país», i qui no s'alça i se queixa contribueix a normalitzar aquestes accions», així s'ha manifestat Oliver a través del seu perfil de Twitter.

En aquest sentit, ha apuntat que no es pot tractar de la mateixa manera un acte cultural amb una iniciativa o festa privada «amb l'única finalitat d'ànim de lucre». «Desig la mateixa celeritat i efectivita en totes les denúncies que se realitzin per incompliment de qualsevol normativa».

Cal recordar que l'àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Palma comunicà aquest passat dijous a l'OCB la resolució per la qual ha proposat una sanció a l'Entitat de 55.000,50 euros per haver acollit a Can Alcover - Espai de Cultura un concert del grup d'animació infantil Cucorba.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.