Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca acusa Vox d'«incendiaris» per voler fer «proselitisme» a les escoles

33315

Més per Menorca considera «totalment fora de lloc» la pretensió expressada per Vox de fer-se presents a les escoles i instituts de les Illes Balears. El partit menorquinista acusa el partit d’extrema dreta de «polititzar constantment» l’educació amb iniciatives que només pretenen «sembrar la discòrdia i la provocació».

Segons el conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca, Miquel Àngel Maria, la pretensió de Vox revela «una profunda contradicció: el partit que insisteix a insultar el col·lectiu docent amb la mentida reiterada d’un suposat adoctrinament als centres escolars, és qui ara pretén entrar a tres instituts de Menorca i a altres escoles i instituts de les altres illes amb l’objectiu de crear malestar i fer propaganda. El proselitisme de la ideologia reaccionària i antidemocràtica és la pitjor influència que poden rebre els escolars».

Finalment, el diputat menorquinista Josep Castells ha afirmat que des de Més per Menorca «volem reiterar el nostre suport a tota la comunitat educativa, especialment als equips directius de les escoles i instituts de Menorca, pel seu compromís professional i la bona feina que fan des de fa anys, sovint amb uns recursos insuficients i amb unes polítiques educatives públiques inestables, massa dependents dels canvis de govern».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.