Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP vol saber si Armengol va pagar per ser entrevistada a 'The Guardian'

33319

El Grup Parlamentari Popular ha registrat una sol·licitud de documentació per a conèixer si des del Govern es va pagar perquè la presidenta, Francina Armengol, fos entrevistada a 'The Guardian', tal com ha publicat aquest dijous eleconomista.es.

Segons ha explicat el secretari general del PP, Antoni Fuster, volen tenir accés a l'expedient complet d'aquesta entrevista, saber què ha costat i si hi ha hagut entrevistes similars.

Fuster ha assegurat que el president valencià Ximo Puig, també del PSOE, ha reconegut el pagament de 43.000 euros per una entrevista similar. «Volem saber què va costar aquesta entrevista per donar-se autobombo, com es va tramitar i qui la va negociar», ha dit.

«Amb la quantitat d'assessors de comunicació que té Armengol i amb la situació dels comptes públics, ens sembla indecent que es gasti aquests doblers en una entrevista», ha asseverat.

Per la seva banda, el Govern ha assegurat que la seva política de comunicació és no pagar per entrevistes i no li consta que s'hagi pagat ni des de Presidència ni des de cap conselleria.

Fonts del Govern han explicat que s'està comprovant què ha passat, si es va publicar, què es va fer i si hi va haver contraprestació però, de moment, no en tenen constància.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.