Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem insta Ábalos a «posar el focus en els preus abusius de les companyies aèries illes»

33337

La secretària general de Podem Balears, Mae De la Concha, ha instat aquest dijous al ministre de Foment en funcions, José Luis Ábalos, a «posar el focus en els preus abusius de les companyies aèries i en com inflen el preu dels vols a les illes i no en quantes vegades viatja la gent de les Balears».

Així ho ha manifestat De la Concha després de conèixer les manifestacions del ministre en les quals vincula el nivell de renda amb l'ús del descompte aeri del 75% vigent per a residents a les Balears, Canàries, Ceuta i Melilla, i ha assenyalat que «sembla que el senyor Ábalos entén aquest descompte com una ajuda que has de rebre només si ets pobra, en comptes de veure-ho com el que és, un dret per a la gent de les Illes».

«El PSOE torna a mostrar desconeixement i insensibilitat cap al nostre territori i la nostra condició insular. Ja varen ser els únics que es van abstenir en l'aprovació del Règim Especial Agrari per a Balears que Podem també va demanar en el Congrés», ha afegit.

En la mateixa línia s'ha mostrat el secretari d'Organització, Alejandro López, qui ha considerat que «la insularitat està reflectida en la constitució i la defensa que s'ha de fer a la gent de les illes no ha de dependre de rendes». «És i ha de ser un dret per a tota la ciutadania de les Balears», ha postil·lat.

«Lamentablement», ha afegit el secretari, «Ábalos demostra una insensibilitat i un desconeixement preocupant sobre el qual significa la insularitat i les complicacions que suposen al transport».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.