Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP mostra el seu suport al projecte 'Futbol per la Igualtat'

33367
Imatge de Company i la resta de dirigents del PP amb l'Associació Esport per la Igualtat. | PP Balears

El president del Partit Popular i portaveu del Grup Popular al Parlament, Biel Company, ha traslladat aquest dissabte el suport de la formació a l'Associació Esport per la Igualtat i s'ha compromès a presentar una iniciativa parlamentària per instar el Govern a «incrementar el suport, la promoció i la difusió a l'esport femení en general i el futbol, en particular».

L'Associació Esport per a la Igualtat va néixer com a pas natural a la creació del projecte 'Futbol per la Igualtat', que es va posar en marxa en 2017. És una iniciativa que vol donar suport i ajudar els equips esportius femenins amb l'objectiu de conscienciar sobre la igualtat a l'esport i que enguany celebrarà la seva tercera edició el mes vinent a Sóller.

Durant la trobada, a la qual també hi han assistit els diputats Toni Fuster i Núria Riera, el president popular també ha informat de la iniciativa parlamentària impulsada pel PP a nivell estatal, a través de la diputada Marga Prohens, en la qual es proposa que els partits de la Primera Divisió Femenina de futbol s'incorporin de forma permanent a la Travessa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.